fbpx

Art&Design by

Katri Oikarinen

Tarinalliset Upcycle -tuotteet

DIY-tuotteet

THE SHOP

KIVA KUN TULIT MUN SHOPPIIN!

Rakkaudesta kierrätykseen, intohimosta uuden luomiseen ja ihan vähän kulutuskapinahengessä olen asiani kanssa liikkeellä.

Rakastan sisustamista, kauniita asioita ja uskon siihen, että luomalla kauneutta ympärillemme, luomme myös hyvinvointia.

Mikä parasta täältä mun shopista löydät vain kestävien arvojen pohjalta luotuja tuotteita, sillä vanhat, muutoin energiajätteeksi menevät kirjat saavat uuden elämän niistä tehdyissä uusissa tuotteissa.

Lisää tietoa luomusteni synnystä tuotekohtaisesti.

Superkevyet

Kirjakorvikset

Nämä super kevyet korvakorut on tehty hävitysuhan alla olleista vanhojen kirjojen kauniista kansipahveista. Pinnan kuvio tulee suoraa siitä, millainen kansi on alkujaan ollut. Korvakorujen pinta on käsitelty molemmin puolin  ja koukut ovat ihoystävällistä korumetallia sekä kirurginterästä.

Korvakorujen pakkaukset ovat taiteellisesta tuotannosta jäänyttä ylijäämämateriaalia; kansia ja kuvakirjojen kuvia.

Kokonaisuutena korvakorut pakkauksineen on upea lahja kierrätystä ja kestäviä arvoja vaaliville ihanuuksille!

Tärkeää on siis säilyttää viisaus näiden kansien välissä!

Kertomukselliset

Kirjataulut 

Kirjataulu on erityinen ja uniikki sisustuselementti, mikä sisältää palan nostalgiaa ja hitusen leikkimielisyyttä.  Kirjataulu on ekologisen ja kestävän ajattelutavan luomus. Se syntyi sattumalta niinkuin kaikki hyvät ideat!

Käytän taiteen tekemiseen vain hävitysuhan alla olevia kirjoja. Saan kirjoja lahjoituksina ja teen löytöjä myös kirpputoreilta, divareista ja kierrätyskeskuksesta.

Syksyn 2024

Kirjataulukurssit

Tule tekemään oma kirjataulukurssille Hyvinkäälle, työhuoneelleni Pajatielle. Kurssin hinta 129€ sisältää kaikki materiaalit: määrämittaan tehdyt kehykset, kirjat, opetuksen ja lounaan. Kurssit toteutetaan neljän hengen pienryhmissä.
Kyseessä on päiväkurssi mikä alkaa klo 10.00 ja päättyy n.15.00

Valitse sopivin ajankohta ja ilmoittaudu mukaan maksamalla varausmaksu (60€). Loput maksetaan paikan päällä, käteisellä tai kortilla.

Suoritettuasi varausmaksun saat s-postiisi kurssi-infon PDF tiedostona.

 

 

UUTTA!

Syksyn 2024

Dioraamakurssit

Tule tekemään dioraama, pieni mielenmaisema vanhan kirjan sisälle. Kurssi järjestetään Hyvinkäällä, työhuoneellani Pajatiellä. Kurssin hinta 129€ sisältää kaikki materiaalit: valmiiksi rei-itetyn kirjan, ledvalot, opetuksen ja lounaan. Kurssit toteutetaan kuuden hengen pienryhmissä.
Kyseessä on päiväkurssi mikä alkaa klo 10.00 ja päättyy n.15.00

Valitse sopivin ajankohta ja ilmoittaudu mukaan maksamalla varausmaksu (60€). Loput maksetaan paikan päällä, käteisellä tai kortilla.

Suoritettuasi varausmaksun saat s-postiisi kurssi-infon PDF tiedostona.

 

 

UUTTA!

Syksyn 2024

Viikonloppukurssi

Vietä ihana viikonloppu ystävien kesken taiteen ja käsitöiden parissa!

Viikonlopun aikana pääsette toteuttamaan oman kirjataulun sekä oman mielen maisema, dioraaman kirjan sisälle. Kurssi sisältää kaikki materiaalit, opetuksen lounaan ateljeessa molempina päivinä sekä majoituksen hotelli Sveitsissä. Hotellipakettiin kuuluu käynti kylpylässä lauantaina kurssipäivän päätteeksi.

Lisäksi Sveitsin viihdekeskus tarjoaa monipuolisista ohjelmaa ja elämyksiä illanviettoon ravintoloineen ja aktiviteetteineen. Tutustu täältä tarkemmin Viihdekeskuksen tarjontaan: hotelsveitsi.fi

Voit varata viikonloppukurssin kahdelle tai neljälle!

Kahden hengen viikonloppukurssi on 650€
Neljän hengen viikonloppukurssi on 1280€

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Ilmoittautuminen on sitova.

Suoritettuasi maksun saat s-postiisi kurssi-infon PDF tiedostona.

 

 

Lahjakortti

Yllätä ystäväsi ostamalla hänelle lahjakortti kirjataulukurssille.

Kurssilla pääsee tekemään oman kirjataulun Hyvinkäälle, työhuoneelleni Pajatielle. Kurssin hinta sisältää kaikki materiaalit: määrämittaan tehdyt kehykset, kirjat, opetuksen ja lounaan. Kurssit toteutetaan neljän hengen pienryhmissä.
Kyseessä on päiväkurssi mikä alkaa klo 10.00 ja päättyy n.15.00

Suoritettuasi maksun saat paluupostina lahjakortin PDF-tiedostona missä lukee lahjakortin koodi.
Mikäli annat lahjakortin lahjaksi voit välittää tiedoston lahjan saajalle. Kurssin voi varata s-postilla.

Askarteluun ja tuunaamiseen

DIY-tuotteet

Rakastatko käsillä tekemistä ja kaipaatko uusia ohjeita ja ideoita? Täältä löydät tekemistä, tuunattavia tuotteita ja yksittäisiä ohjeita tavalla tai toisella paperin ehdoilla:)

Tuotevalikoima lisääntyy!

Tarinalliset

Mirrit (Loppuunmyyty)

Kirjan kansista tehdyt mirrit ovat ekologista tyylikkyyttä arvostaville henkilöille suunniteltuja. Mirrien väri ja kuviointi on juuri se mikä kansi on alkujaan ollut. Pinta on lakattu liuotinvapaalla sprayllä. Mirrien muut osat ovat nahkaa ja verhoilijan koristenauhaa, jotka kumpikin ovat ylijäämämateriaalia. Mirrit ovat uniikkeja ja nimettyjä ja ne asettuvat kauniisti, roikkumatta kaulalla. Mirreissä on portaaton säätömahdollisuus ja helppo ja pitävä kiinnitys.

Idea syntyi tarpeesta keksiä kauniille kansille uusiokäyttöä, materiaalin alkuperää ja kauneutta kunnioittaen.

katri o

BRAVE NEW WORLD

 

Katri O: n musiikissa vuoroin modernit pop-melodiat sekoittuvat pohjoisen eksotiikalla sävytettyyn melodiseen laulaja lauluntekijä musiikkiin.

Englannin-kielinen debyyttialbumi julkaistiin vuoden 2020 syksyllä, josta Riffi kirjoitti: ”Brave New World on tarkoin harkittu taideteos. Levy onkin kuin kirja, jota et malta laskea käsistäsi, koska se koukuttaa.”

Keikalla Katri O luo äänimaailmoja kerros kerrokselta looper-pedaalin välityksellä. Lopputulos on hypnoottinen ja ainutlaatuinen hetkeen luotu teos. Keikoilla kuullaan niin Katrin suomenkielistä kuin englanninkielistä tuotantoa, säestettynä kitaralla ja itserakentamilla soittimilla.

Kaiken kirjavat kysymykset ovat sallittuja

Ota yhteyttä!

Omien tuotteiden lisäksi teen tuote- ja pakkausmuotoilua. Kerro tarpeesi ja aloitetaan suunnittelu!