fbpx

Katri Oikarinen Art&Design Shopin toimitusehdot

Toimitusehdoissa kerrotaan Tmi Oikarisen Katri Maria (Y-tunnus: 2941952-6) verkkokaupan toimitusehdoista. Toimitusehdot sisältävät tiedot mm. verkkokaupan toimitustavoista ja -hinnoista, palautuskäytännöistä ja maksutavoista.

 

Yleisesti

Voit tehdä ostoksia Katri Art&Design Shopin verkkokaupassa ympäri vuorokauden. Jos tulee kysymyksiä liittyen toimitustapoihin, tuotteisiin tai maksutapoihin olethan yhteydessä ennen tilaamista s-postilla katrioikarinen@yahoo.com

Tuotteiden hinnat sisältävät 10% ja 24% arvonlisäveron, riippuen tuotteesta. Hinnat on ilmoitettu euroina.

Mikäli tilatun tuotteen hinnassa on tapahtunut virhe teknisistä tai inhimillisestä syystä, pidätämme oikeuden peruuttaa kaupan tai tehdä hinnanmuutoksia, mikäli tilattu tuote tai sen hinta ei vastaa sen todellista verkkokaupassa vastaavan tuotteen hintaa.

Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin toimitusehtoihin.

 

Toimitusaika

Tilauksen toimitusaika määräytyy tuotteiden toimitusaikojen sekä valittujen maksu- ja toimitustapojen mukaan. Tilaukset pyritään käsittelemään viimeistään tilauksen saapumisesta seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika varastossa oleville tuotteille on 3-7 päivää ja tilaustöiden kohdalla toimitus sovitaan erikseen riippuen tilauksen laajuudesta.

Mikäli toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä suoraa asiakkaalle. Tilaukseen liittyvissä teknisissä ongelmissa, esimerkiksi jos et saa tilausvahvistusta kahden arkipäivän sisällä tilauksesta, ole yhteydessä s-postilla katrioikarinen@yahoo.com

Annetut toimitusajat ovat arvioita toimitusajoista eivätkä sido myyjää. Tmi Oikarinen Katri Maria ei vastaa asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista, mikäli toimitus viivästyy.

Toimitustavat

Kunkin alla listatun toimitustavan yhteydessä on ilmoitettu toimituksen hinta ja toimitusaika. Toimitustapojen saatavuutta rajataan painon mukaan.

Tilausten kokonaishinta määräytyy kalleimman tilatun tuotteen mukaan. Mikäli tilausten koko on yli 80x 150cm ja paino yli 35kg postimaksu on enintään 40€

Pienemmät tilaukset toimitamme kirjeellä. Kaikki kirjeellä lähetettävät tilaukset toimitetaan 2. luokan kirjeinä. Kaikkien kirjeiden lähetys- ja pakkauskulut ovat 2,90€ riippumatta painosta.

Muut tuotteet (ei taulut), jotka eivät mahdu kirjeeseen lähetetään 5,90€ postimaksulla.

Suurempien tuotteiden postimaksuhinnoittelu menee seuraavasti:

Pienet taulut 5,90€ postimaksut

Keskikokoiset taulut 9,90€ postimaksut

Suuret taulut 14,90€ postimaksut

Tilaustuotteiden kohdalla riippuen työn koosta ja painosta toimitushinta ja tapa voi vaihdella tapauskohtaisesti.

Nouto Postista

Tilauksesi on noudettavissa lähimmästä Postin toimipisteestä yleensä lähettämistä seuraavavina päivinä ja muutoksista ilmoitetaan erikseen. Lähetämme myös seurantakoodin paketin seurantaa varten.

Nouto

Nouto on ilmainen. Nouto onnistuu vain sovittuina aikoina, joten otathan yhteyden aina ennen noutoa. Noutotilauksien maksu onnistuu joko pankki/luottokortilla tai käteisellä.

Hinnat

Tuote myydään tilaamishetkellä verkkokaupan sivulla ilmoitettavalla hinnalla. Tmi Oikarinen Katri Maria pidättää oikeuden olla myymättä tuotetta hinnalla, joka on teknisestä syystä päivittynyt verkkokauppaan väärin. Tämänlaisessa tapauksessa Tmi Oikarinen Katri Maria on yhteydessä asiakkaaseen ennen tilauksen käsittelyä ja kaupan purkaminen on mahdollista.

Internet-sivuilla hinnat ovat arvonlisäverollisia myyntihintoja, alv 24% ja alv 10%.

Mikäli et saa tilausvahvistusta kahden (2) arkipäivän kuluessa tilauksesta, ota yhteyttä sähköpostilla katrioikarinen@yahoo.com mahdollisten teknisten ongelmien varalta.

Maksutavat

Verkkokaupan tilauksia voi maksaa seuraavilla maksutavoilla. Kunkin maksutavan yhteydessä näet mahdollisen lisähinnan kyseiselle maksutavalle. Varaamme tuotteita maksamattomalle tilaukselle enintään 7 vuorokauden ajan, minkä jälkeen tuotteet ovat kenen tahansa ostettavissa.

Osa maksutavoista voi edellyttää rekisteröitymistä Tmi Oikarinen Katri Maria tai kolmannen osapuolen asiakasrekisteriin. Ulkopuolisten palveluntarjoajien käyttöehdot löytyvät kunkin palveluntarjoajan omilta sivuilta.

Checkout – maksu verkkopankkipainikkeilla

Checkout -maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@checkout.fi
0800 552 010 (0,00€/min)
Arkisin klo 09-16

Käteinen

Vain noutotilauksille. Voit halutessasi maksaa myös pankki/luottokorteilla.

Palautukset

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamishetkestä lähtien. Palautuksesta aiheutuvat kulut maksaa asiakas.

Verkkokurssien ja kurssien kohdalla tilaaja sitoutuu maksamaan peruutusmaksun, mikä on puolet kurssimaksun alkuperäisestä hinnasta

Asiakkaan toivomuksesta valmistetuille tai muokatuille tuotteille emme myönnä palautusoikeutta. Tähän ryhmään kuuluvat tilauksesta valmistetut taulut ja asiakkaan tilaamat muut kustomoidut tuotteet. Tilauksen peruutuksen yhteydessä tilauksesta mahdollisesti aiheutuneet kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta. Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi otathan yhteyttä meihin s-postilla katrioikarinen@yahoo.com

Digitaalisia tuotteita ei voi palauttaa!

Jos huomaat tuotteessa reklamoitavaa, ilmoita siitä meille 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tarkista saapunut lähetys huolellisesti. Vialliset tuotteet pyrimme ensisijaisesti korjaamaan tai vaihtamaan uuteen. Asiakas on velvollinen säilyttämään huolellisesti tilaamiaan tuotteitaan. Myyjä ei vastaa huolimattomasti säilytettyjen tuotteiden vioista.

Mikäli tuote on rikkoutunut kuljetuksen aikana, ota välittömästi yhteyttä postikonttoriisi ja kauppiaaseen.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

 

Palautusohjeet

Palautuksesta on ensin sovittava myyjän kanssa. Varmistathan ennen tuotteiden palautusta, että tuotteet ovat myyntikuntoisia.

Toimitusehtojen mukainen palautus on maksullinen.

Liitäthän tilauksen mukaan seuraavat tiedot:

Omat tiedot: nimi, osoite ja puhelinnumero.

Tilinumerosi palautusta varten tai tieto, jos haluat vaihtaa tuotteen uuteen.

Tilausnumero, löytyy sähköpostiin toimitetusta tilausvahvistuksesta.

Palautuksen syy (vapaaehtoinen tieto).

 

Myyntialue

Tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta toistaiseksi vain Suomeen.