fbpx

Art&Design by

Katri Oikarinen

Tarinalliset Upcycle -tuotteet

DIY-tuotteet

THE SHOP

KIVA KUN TULIT MUN SHOPPIIN!

Rakkaudesta kierrätykseen, intohimosta uuden luomiseen ja ihan vähän kulutuskapinahengessä olen asiani kanssa liikkeellä.

Rakastan sisustamista, kauniita asioita ja uskon siihen, että luomalla kauneutta ympärillemme, luomme myös hyvinvointia.

Mikä parasta täältä mun shopista löydät vain kestävien arvojen pohjalta luotuja tuotteita, sillä vanhat, muutoin energiajätteeksi menevät kirjat saavat uuden elämän niistä tehdyissä uusissa tuotteissa.

Lisää tietoa luomusteni synnystä tuotekohtaisesti.

 

 

kirjataulu
korvakorut
käsityökurssi

Super kevyet

KIRJAKORVIKSET

Nämä super kevyet korvakorut on tehty hävitysuhan alla olleista vanhojen kirjojen kauniista kansipahveista. Pinnan kuvio tulee suoraa siitä, millainen kansi on alkujaan ollut. Korvakorujen pinta on käsitelty molemmin puolin liuotinvapaalla sprayllä ja koukut ovat ihoystävällistä korumetallia. 

Korvakorujen pakkaukset ovat taiteellisesta tuotannosta jäänyttä ylijäämämateriaalia; kansia ja kuvakirjojen kuvia.

Kokonaisuutena korvakorut pakkauksineen on upea lahja kierrätystä ja kestäviä arvoja vaaliville ihanuuksille!

Tärkeää on siis säilyttää viisaus näiden kansien välissä!

 

BOHEEMIT 24€/26€/29€

UUSI mallisto Boheemeja muotoja ja värejä. Uniikki valikoima!

 

 

LISSUT 29€/pari

LISSU -malliston mukana tulee runo, viesti tai kehaisu, mikä saa hymyilemään tai herättää ajatuksia.

 

 

BIBLIOFIILI 24€/26€/29€pari

Bibliofiilin unelmakorvikset ovat tässä!

 

KARMA 26€/29€ pari

Karma -sarjan muotokieli on saanut inspiraatiota Egyptin jumalattarilta.

 

SATUMAISET 26€/29€€/pari

Satumaiset sarjan korvakorut ovat tehty vanhojen satu- ja nuorisokirjojen kansista. Korujen kuvituksissa esiintyy klassisia hahmoja. Korvakorut ovat uniikkeja ja kuten kaikki korvakorut ne ovat super kevyet!

 

PALLOKORVIKSET 24€/26€/29€ pari

Rakastatko yksikertaisia ja selkeitä muotoja. Valikoimassa eri kokoisia ja värisiä, riippuvia pallokorviksia upeille kuoseilla!

 

Kertomukselliset

Kirjataulut 

Kirjataulu on erityinen ja uniikki sisustuselementti, mikä sisältää palan nostalgiaa ja hitusen leikkimielisyyttä.  Kirjataulu on ekologisen ja kestävän ajattelutavan luomus. Se syntyi sattumalta niinkuin kaikki hyvät ideat!

Käytän taiteen tekemiseen vain hävitysuhan alla olevia kirjoja. Saan kirjoja lahjoituksina ja teen löytöjä myös kirpputoreilta, divareista ja kierrätyskeskuksesta.

Kustomoidut taulut

Voit tilata erityisesti sinun toiveidesi mukaan suunnitellun teoksen. Erityiset paikat kotonasi tai erityiset ihmiset taulunsaajina saavat erityisillä kriteereillä määritellyn teoksen. Voit tuoda omat kirjasi tai tehdä toiveita kirjojen sisällön, sävymaailman ja teeman mukaan.

Voit määritellä myös kehysten koon ja kehyslaudan leveyden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kevään 2024

Kirjataulukurssit

Tule tekemään oma kirjataulukurssille Hyvinkäälle, työhuoneelleni Pajatielle. Kurssin hinta 129€ sisältää kaikki materiaalit: määrämittaan tehdyt kehykset, kirjat, opetuksen ja lounaan. Kurssit toteutetaan neljän hengen pienryhmissä.
Kyseessä on päiväkurssi mikä alkaa klo 10.00 ja päättyy n.15.00

Valitse sopivin ajankohta ja ilmoittaudu mukaan maksamalla varausmaksu (60€). Loput maksetaan paikan päällä, käteisellä tai kortilla.

Suoritettuasi varausmaksun saat s-postiisi kurssi-infon PDF tiedostona.

 

 

Lahjakortti

Yllätä ystäväsi ostamalla hänelle lahjakortti kirjataulukurssille.

Kurssilla pääsee tekemään oman kirjataulun Hyvinkäälle, työhuoneelleni Pajatielle. Kurssin hinta sisältää kaikki materiaalit: määrämittaan tehdyt kehykset, kirjat, opetuksen ja lounaan. Kurssit toteutetaan neljän hengen pienryhmissä.
Kyseessä on päiväkurssi mikä alkaa klo 10.00 ja päättyy n.15.00

Suoritettuasi maksun saat paluupostina lahjakortin PDF-tiedostona missä lukee lahjakortin koodi.
Mikäli annat lahjakortin lahjaksi voit välittää tiedoston lahjan saajalle. Kurssin voi varata s-postilla.

kirjataulu

Private kurssi 1-4 hengelle

 

Haluatko tulla kurssille omalla porukalla? Voit ilmoittaa ystäväsi ja itsesi kurssille maksamalla varausmaksun (70€/osallistuja), minkä jälkeen saat s-postiisi kurssi-infon PDF tiedostona. Loppuosa (70€/osallistuja) maksetaan paikan päällä, käteisellä tai kortilla.

Kurssin hinta 140€ sisältää kaikki materiaalit: määrämittaan tehdyt kehykset, kirjat, opetuksen ja lounaan.
Kyseessä on päiväkurssi, mikä kestää 3,5-5 h.

Kirjoita viestikenttään päivämääräehdotus ja aika milloin haluaisitte tulla kurssille. Saat vahvistusviestin vuorokauden sisällä varauksesta.

 

 

Tarinalliset

Mirrit
(Loppuunmyyty)

Kirjan kansista tehdyt mirrit ovat ekologista tyylikkyyttä arvostaville henkilöille suunniteltuja. Mirrien väri ja kuviointi on juuri se mikä kansi on alkujaan ollut. Pinta on lakattu liuotinvapaalla sprayllä. Mirrien muut osat ovat nahkaa ja verhoilijan koristenauhaa, jotka kumpikin ovat ylijäämämateriaalia. Mirrit ovat uniikkeja ja nimettyjä ja ne asettuvat kauniisti, roikkumatta kaulalla. Mirreissä on portaaton säätömahdollisuus ja helppo ja pitävä kiinnitys.

Idea syntyi tarpeesta keksiä kauniille kansille uusiokäyttöä, materiaalin alkuperää ja kauneutta kunnioittaen.

Askarteluun ja tuunaamiseen

DIY-tuotteet

Rakastatko käsillä tekemistä ja kaipaatko uusia ohjeita ja ideoita? Täältä löydät tekemistä, tuunattavia tuotteita ja yksittäisiä ohjeita tavalla tai toisella paperin ehdoilla:)

Tuotevalikoima lisääntyy!

katri o

BRAVE NEW WORLD

 

Katri O: n musiikissa vuoroin modernit pop-melodiat sekoittuvat pohjoisen eksotiikalla sävytettyyn melodiseen laulaja lauluntekijä musiikkiin.

Englannin-kielinen debyyttialbumi julkaistiin vuoden 2020 syksyllä, josta Riffi kirjoitti: ”Brave New World on tarkoin harkittu taideteos. Levy onkin kuin kirja, jota et malta laskea käsistäsi, koska se koukuttaa.”

Keikalla Katri O luo äänimaailmoja kerros kerrokselta looper-pedaalin välityksellä. Lopputulos on hypnoottinen ja ainutlaatuinen hetkeen luotu teos. Keikoilla kuullaan niin Katrin suomenkielistä kuin englanninkielistä tuotantoa, säestettynä kitaralla ja itserakentamilla soittimilla.

Kaiken kirjavat kysymykset ovat sallittuja

Ota yhteyttä!

Omien tuotteiden lisäksi teen tuote- ja pakkausmuotoilua. Kerro tarpeesi ja aloitetaan suunnittelu!